Våre produkter

Hos Gullesen Kakkelovner har vi et rikt utvalg av ulike kakkelovner, og forskjellige produkter som benyttes til disse. Vi har hele tiden et mål om å ha tilgang på de ovnene som publikum ønsker til en hver tid.

Det finnes like mange kakkelovner i verden som det finnes typer sko. Påstanden er kanskje offensiv, men vi sier det bare for å illustrere hvor mange forskjellige modeller som produseres i verden i dag. Vi liker å dele opp kakkelovnene i et par segmenter for å gjøre det enklere for kundene.

kakkelovn

Enkle modeller og mellomsjiktet

De aller fleste kakkelovnene vi selger er enkle varianter til en lav pris eller modeller som ligger i mellomsjiktet. Dette er de ovnene som har et overkommelig prisnivå for de fleste. På tross av at dette lite kostbare alternativer så er det produkter av svært høy kvalitet. Kakkelovner er fantastiske ovner uavhengig av prisklasse. De som alltid har drømt om å innrede stuen med en kakkelovn bør absolutt sjekke ut våre enkle modeller og de i mellomsjiktet.

Eksklusive kakkelovner

Hos Gullesen Kakkelovner er vi opptatt av at alle skal få det de er på jakt etter. Derfor har vi selvsagt en rekke kakkelovner i ypperste kvalitet. Disse eksklusive ovnene er selvsagt i en helt annen prisklasse enn de enklere typene. Her står design og utforming i fokus når ovnene blir utviklet. Her finnes det ingen grenser for hvor lukseriøst design man kan velge. Om vi ikke har modellen på lager så bestiller vi den inn for deg.

Butikken tar stadig inn nye typer kakkelovner av ulike slag. Derfor anbefaler vi at du kommer innom oss regelmessig for å se på de nye modellene. På denne måten kan du enklere ta stilling til hvilken modell du ønsker i din stue.