Tilbud på Tomina-ovner

Denne uken har vi tilbud på alle Tomina-ovner hos Gullesen Kakkelovner. Dette er praktiske kakkelovner som passer inn i de fleste hjem.

Tomina er en enkel modell som likevel dekker de fleste behov. Den kommer i et rødt og trendy design som fenger mange unge.

Rimelig alternativ
Tomina er kjent som en produsent som lager enkle kakkelovner som passer for alle lommebøker. Kvaliteten er oppsiktsvekkende bra med tanke på hvor lite man faktisk betaler. I tillegg har de satset på en moderne fremtoning som er en sikker vinner blant de yngre generasjonene. Dette gjør at vi tidligere har solgt svært mange eksemplar av ulike modeller fra Tomina. Sannsynligvis vil dette også skje denne gangen.

Gjør et kupp
For det blir enda billigere å kjøpe Tomina nå enn noen gang tidligere. Vi slår nemlig til med rabatt på 30 prosent hele uken. Dette vil si at du kan skaffe deg en kakkelovn for en ekstremt lav pris. Tilbudet er så bra at det ikke finnes sidestykke i hele Norge. Rabatten gjelder for alle modeller av merket Tomina, og man står altså fritt til å velge den man liker best. Dette forutsetter selvsagt at man er ute i god tid før ovnene blir utsolgt.

Det er lurt å stikke innom butikken så raskt som du har mulighet. Etter all sannsynlighet vil det være svært stor interesse for disse kakkelovnene. Vi forventer storinnrykk av personer som er på jakt etter det ultimate kuppet som julegave. Derfor oppfordrer vi alle interesserte om å ta turen innom i dag. Vi er klare til å svare på alle spørsmål om disse fantastiske modellene.

Leave a Comment