Seminar i butikken

I dag arrangerer vi seminar om kakkelovner hos Gullesen Kakkelovner. Arrangementet er åpent for alle som ønsker å komme.

Det er stor variasjon mellom forskjellige typer av kakkelovner. Derfor kan det være lurt å vite litt mer om hvordan de ulike variantene fungerer.

Faglig opplegg
Det blir et solid faglig opplegg når vi samles på butikklokalet i kveld. Representanter for flere av de største internasjonale produsentene kommer for å holde foredrag. I tillegg kommer den daglige lederen i butikken til å si noen ord til de fremmøtte. Vi arrangerer seminaret fordi vi ønsker å skape engasjement rundt de produktene vi selger. I tillegg er det alltid nyttig for våre ansatte å få litt oppfriskning av kunnskap om faget. Arrangementet er gratis for alle som ønsker å delta. Vi håper derfor at mange tar turen innom oss i kveld for å få med seg flere spennende foredrag.

Underholdning
Ingen sosial begivenhet er komplett uten ekte underholdning. Derfor har vi fått med en lokal poet som skal lese dikt i pausen. Dette er en lovende forfatter som har hatt stor suksess med sin første diktsamling. Derfor håper vi at han skal være med å trekke ekstra mange folk til kveldens begivenhet. I tillegg blir det garantert en stor opplevelse for alle oss som jobber i Gullesen Kakkelovner.

Vi gleder oss virkelig til å sette i gang med den store kvelden. Om du ønsker å komme så trenger du ikke melde deg på, men kan bare dukke opp. Vi blir glade for hver eneste person som velger å ta turen innom.

Leave a Comment