Rolige dager

I det siste har det vært veldig rolig i butikken. I dag har vi faktisk ikke solgt en eneste kakkelovn eller noen andre produkter.

Det er kjedelig når man ingen kommer innom i løpet av en hel dag. Denne uken har det faktisk nesten hvert sånn hver eneste dag.

Det er veldig kjedelig å være på jobb når det ikke er noe som skjer i det hele tatt. Man blir sittende å vente på at det skal dukke opp noen. Ingenting blir gjort og man blir bekymret for situasjonen. Omsetningen har stupt denne uken, og situasjonen er nesten kritisk på kort sikt. Dette vil om ikke annet påvirke månedsresultatet på en svært negativ måte. Det er bare å krysse fingrene for at ting snur så fort som mulig.

Likevel er det ikke uvanlig at vi har perioder der det er veldig lite som skjer i butikklokalet. Det er alltid noen deler av året som er preget av mindre salg enn andre. Ofte glemmer man dette når man sitter midt oppe i en svært negativ situasjon. Det er viktig å huske på at det alltid har gått over på alle tidligere tidspunkt.

Vi prøver å tenke positivt og venter bare på at kundene skal komme tilbake. Det er snart tid for julehandel, og da vil folk garantert ta turen innom. Kakkelovner er blitt stadig mer populære som julegaver i norske hjem. En slik trend håper vi selvsagt at skal vare lenge.

Leave a Comment