Oppussing av butikklokalet

Gulvlampe fra Bygghjemme

Gulvlampe fra Bygghjemme

Vi har lenge ønsket å gjøre noe for å få det til å se bedre ut inne i butikken. I forrige uke gjorde vi noe med saken, og pusset opp hele butikklokalet.

Det var på tide at vi endelig fikk gjort noe med rommene som møter kundene hver dag. Heldigvis fant vi effektive løsninger som gjorde at prosessen tok svært kort tid.

Handlet alt på nett
Det verste med å pusse opp er tanken på å vandre rundt i ulike butikker for å finne alt man trenger for å gjøre jobben. Denne gangen fant vi heldigvis på en kreativ løsning som gjorde at vi slapp å bevege oss ut av butikken. Vi kjøpte nemlig alle typer byggevarer på nett gjennom Bygghjemme.no. Dette er en nettbutikk som har alt man trenger når man skal komme i gang med oppussingen. Her var det bare å klikke seg inn, og sette i gang med handlingen. Vi fikk alt levert fra nettbutikken, og kunne starte på prosessen svært raskt. Dette var en positiv overraskelse etter mange år med dårlige erfaringer med denne bransjen.

Vi er nå ferdige med hele jobben, og er svært fornøyde med resultatet. De siste dagene har kundene skrytt av den nye stilen i lokalet. Det er tydelig at det hjelper å henge med i tiden også på et område som interiør. Vi håper at dette kan være med på å gi kundene en bedre handleopplevelse når de besøker vår butikk. Om vi er heldige så kan dette ha positiv innvirkning på salgstallene.

Leave a Comment