Om oss

Gullesen Kakkelovner er en ekte tradisjonsbedrift midt på Majorstua i Oslo. Vi har gjennom mange år levert kakkelovner av høy kvalitet til byens befolkning.

Vi har alltid vært opptatt av å videreutvikle virksomheten til nye forretningsområder. Dette har vært en prosess som har pågått over lang tid.

kakkelovn2

Historie

Bedriften ble startet opp av Per Davidsen allerede i 1909. Davidsen drev virksomheten i en mannsalder før hans sønn, Ruben, tok over i 1946. I hele etterkrigstiden har Gullesen Kakkelovner vært en familiebedrift basert på tette bånd. Etter krigen utviklet Ruben butikken ved en utvidelse av lokalet og varesortimentet. Salget av kakkelovner har variert mye med trender fra år til år. Likevel har bedriften gått rimelig bra til alle tider. I dag fortsetter den å være en familiebedrift som går i arv fra generasjon til generasjon.

Dagens situasjon

I dag er det Tora Davidsen som er daglig leder for Gullesen Kakkelovner. Bedriften har hatt strålende resultater gjennom de siste årene. Dette skyldes både mer effektivt salg av kakkelovner, og solide kostnadskutt. Bedriften har store ambisjoner for å vokse i tiden fremover. I henhold til strategien for virksomheten så er tanken å åpne nye butikker i Bergen og Trondheim i 2015. Dette blir første gang i selskapets historie at man utvider til flere norske byer. Tanken er at man må være stor i markedet for å kunne takle krav om omstilling som kan komme i fremtiden. Da gjelder det å ha en sterk posisjon for å kunne tilpasse seg gradvis.

Gullesen Kakkelovner er en suksessbedrift som har holdt ut i over hundre år allerede. Utsiktene for virksomheten er svært gode, og man har stor planer om ekspansjon i den kommende tiden. Gullesen Kakkelovner er en fremtidsrettet bedrift som ønsker å være innovativ i alle ledd.