Nye eksklusive modeller i butikken

I går fikk vi inn en serie italienske kakkelovner til butikken. Dette er eksklusive varer av aller høyeste kvalitet.

Det er ikke billig å kjøpe en av ovnene i denne serien. Om man er på jakt etter luksus så er det liten tvil om at man får det her.

Kakkelovnene er av de prestisjetunge merket Noca fra det nordlige Italia. Dette er en produsent som er svært kjent internasjonalt. De har stort fokus på fremtoning og design når de lager ovnene. Dette er modeller som er ment til å passe inn i den flotteste villa. En av ovnene er faktisk delvis laget av gull. Da blir selvfølgelig prisen i henhold til det man får når man kjøper et slikt produkt. Kakkelovnene er i tillegg svært holdbare, og av en eksepsjonell kvalitet som det er vanskelig å slå.

Vi har bare tatt inn noen få av Noca-ovnene til butikken i første omgang. Vi vil se an interessen og vurdere om vi skal kjøpe inn flere. Det blir spennende å se hvor stort marked det er for denne typen prestisjeovner i Oslo. Tidligere har vi slitt med å selge ut modeller fra Noca grunnet manglende etterspørsel. Likevel har vi tro på at markedet kan ha åpnet seg noe de siste årene.

De er fantastisk å ha så fine varer som Noca i butikken vår. Om du har lyst å se nærmere på disse kakkelovnene så bør du ta deg en tur innom butikklokalet. Vi er klare for å vise deg ekte kvalitet og banebrytende design.

Leave a Comment