Når barna flytter fra redet

Som du vet er det bare to måneder igjen nå til min datter skal til å forlate hjemmet. Hun fikk tak i en leilighet som hun kan flytte inn i 1. september. Jeg er så veldig glad for henne, mens det samtidig føles trist. Man ønsker å holde barna sine hjemme for alltid på noen vis. Det er nok en del av å være en forelder, tror jeg.

Umulig å finne et møbel
Min datter har nettopp fått tak i alt hun trenger nå for sin nye leilighet. Vi har vært på jakt for en bokhylle som hun hadde sett hjem hoss en venn og som hun ønsket. Vennen hadde kjøpt den på www.chilli.no fortalte hun, men vi kunne ikke for alt i verden finne den modellen først.

Men da vi gikk ut på siden for barnmøbler, og der var den! Hvem ville trodd det? Det var i seg selv en meget spesiell modell, men jeg syns likevel ikke att det ser ut som barne møbler. Uansett så var min datter selvsagt utrolig glad, så vi kjøpte hjem bokhyllen direkte til henne. Hvis du spør meg, syns jeg ikke i det hele tatt at det er pent med en asymmetrisk bokhylle, men jeg er yrket skadet etter alle årene med ovner, der jeg arbeider med rette kanter hele tiden, ha ha. Det viktigste er likevel at det passer henne, og det virker det å gjøre!

 

image (3)

Ikke langt til Italia reisen nå
Samme måned som datteren flytter ut, så reiser vi til Italia for å utvide vår kunnskap om design og mote, som jeg fortalt om tidligere her i bloggen. Det vil være en utrolig spennende reise tror jeg, og jeg teller dagene nå før vi skal reise. Det var så mange år siden jeg var i utlandet sist. Det er noe herlig å komme å unnslippe hverdagen for en stund og være i et helt annet klima og en annen atmosfære.

Jeg har planert å virkelig utforske italiensk mat også. Jeg må prøve de lokale delikatesserne. Lasage, pizza og pasta – hva du jeg velge? Jeg tror vi sannsynligvis har tid for alle tre 🙂 Italienerne vil være kjent for å lage veldig god iskrem også, hørte jeg. I slike tilfeller blir det selvfølgelig sånn at vi prøver det også. Du lever bare en gang, ikke sant?

Leave a Comment