Nå har datteren forlatt redet

Nå har min datter vært ute av hjemmet i nesten to måneder, og jeg begynte nesten å bli vant med det – men ikke helt! Den første uken var veldig tøff og jeg gikk rundt og var engstelig og nervøs hele tiden, men nå har det blitt litt enklere med følelsene mine. Alt har gått bra, og hun har fått i orden et virkelig fint hjem.
Italia turen var fantastisk, og jeg tenkte å by på en liten oppsummering av denne i bloggen i dag også.
Dagens unge og deres Internett
Min datter har kjøpt nesten alle sine møbler online. Det er sånn som de unge gjør i dag. At gå rundt i forskjellige butikker og møbelkjeder for å prøve ulike modeller og ta og føle på de – det finnes ikke lenger. Som samfunn blir stadig mer stressende og vi blir stadig mer opptatt, sånn har vi helt enkelt ikke tid lenger til det.
Online shopping gir oss et fleksibelt alternativ som sparer oss mye tid. Särkild kjedene som Trademax (Som min datter alltid snakker om) der de også får hjelp med levering til døren. Det er en perfekt løsning for alle de unge som ikke har en kjørerkort og muligheten til å gå og hente møblene selv.
Italia – et land med utrolig historie
Som du vet dro vi til Italia for å utvide vår horisont og kunnskap om kakkelovner, design og arkitektur. Vi var ute på mange besøk til fabrikker og butikker som jobbet med kakkelovner og fikk både se og høre en masse utrolige historiene bak produksjonen av ovnene. Vi hadde en guide med oss i løpet av turen som ga oss tips om disse ulike stedene, og han var virkelig en perle! Uten ham ville vi aldri ha funnet de små unike stedene han viste oss.
Men mye av tiden på turen var også for testing av italiensk mat og alt som de kan tilby oss. Vi har spist alle mulige varianter av både pasta, pizza og lasagne under reisen og ennå mer av italiensk iskrem! Det slo alle rekorder tør jeg si. Utrolig hva smaker og kombinasjoner det var å velge mellom, og hva kvalitet det var i deres iskrem! Hvis du noen gang gå til Italia, er det bare å prøve dette.

italien-iskrem

 

Leave a Comment