Modernisering av nettsiden & reise til Italia

De siste seks månedene har vi jobbet med et kommunikasjonbyrå for å se om det kan være på tide å lage en nettbutikk her på Gullesen kakkelovner. Selv om vi alltid har foretrukket en personlig kontakt med våre kunder, har vi også lagt merke til et økende behov i markedet for å kjøpe og bestille på nettet – og vi føler vi har å holde tritt med konkurrentene våres.

Vi har sammenlignet med andre næringer
For å selv forstå hva det er som forbrukere ønsker å ha i et nettsted, så tenkte vi at vi skulle prøve ut sitt eget perspektiv først. Det var derfor svært hensiktsmessig at vi var ute denne helgen for å sjekke møbler på nett.

Vår datter skal nemlig flytte hjemmefra her i høst, og vi har lovet henne til å bidra med noe økonomisk støtte for sin første leilighet. Vi har selve kjøpt det meste av våre møbler gjennom Trademax så det var et naturlig valg. Men denne gangen har vi også benyttet anledningen til å se rundt på deres hjemmeside for å se hvordan du føler deg som forbruker.

Vi fikk veldig god inspirasjon som vi vil bringe til kommunikasjon for neste møte med dem.

Andre fremtids tanker og ideer
Vi har også planlagt en tur til Italia for å gå på et show for kakkelovner som vil skje i september. Planen er nemlig å få inn en større italiensk rekke fordi vi har lagt merke til en økende etterspørsel etter italiensk design.

Vi tenkte fremfor alt gå tilbake til røttene og se etter den type av ovn som Lombard utbyggere i Italia gjorde på 600-tallet. Denne typen ovner med potter immured i ovnens vegger.

Italienerne er ikke noen mestere av ovner i dag. De har ikke hatt dette på samme måte som vi har her i nord. Men i siste årtioende har man lagt merke til en interesse igjen. Sannsynligvis har det blitt litt av en luksus i Italia. Deres klima gir ikke helt den samme markedet for oppvarmingsovner fordi de har en så mye varmere klima.

Men det vil selvsagt ikke bare være italiensk design på messen. Vi kan også forvente å se det nyeste i både spansk, nederlandsk og fransk håndverk.

Holde deg oppdatert! Mot vinter vi kan, med litt flaks, ha både en nettbutikk og en ny serie av kakkelovner.

Leave a Comment