Juletid hos Gullesen Kakkelovner

Det nærmer seg den glade juletida, og vi i butikken markerer selvsagt denne anledningen. Dette er en tradisjon som vi har dyrket gjennom generasjoner.

I gamle dager var det ikke uvanlig at Gullesen Kakkelovner ble kåret til årets julebutikk i Oslo. Vi tar feiringen seriøst, og det kan alle besøkende se når de kommer innom butikken.

Mye julepynt
Vi har mye antikk julepynt som vi elsker å dekorere butikklokalet med. I morgen går vi i gang med å gjøre i stand butikken til den mest intensive adventstida kommer. Vi elsker at alt rundt oss gir inntrykk av at julen er nær. Derfor slår vi på stortromma og tar frem den fineste julepynten fra tidligere generasjoner. Familien Davidsen har nemlig tatt vare på klassisk julepynt som har vært brukt i butikken gjennom årene. På mange måter blir årets dekorasjoner en slags utstilling som viser frem og feirer fortiden.

Pepperkaker
I tillegg baker vi alltid pepperkaker som vi deler ut i butikken. Dette er noe vi holder på med gjennom hele adventstida hvert år. Alle som kommer innom lokalene våre får mulighet til å smake på disse fantastiske delikatessene. Det er ingen kjøpsplikt på andre varer for å få teste ut pepperkakene. Dette er noe vi primært gjør for å få bedre kontakt med lokalsamfunnet, og spre litt juleglede til folket.

Det er ingen tid i løpet av året som vi setter mer pris på enn juletida. Vi har også gode juletilbud på et utvalg av kakkelovner. Det kan derfor lønne seg å komme innom for å gjøre et kupp før jul.

Leave a Comment