God omsetting og nytt bord

Etter vi skrev tidligere om rolige dager i butikken har ting snudd seg, og vi har hatt bra salg de siste dagene. Noe vi også virkelig trengte. Kanskje det er alle de som fikk kakkelovner i julegave som har spredt ovnens gode rykte til venner og bekjente, og de har besluttet å skaffe seg en egen? Det er vanskelig å svare på, men vi er i hvert fall godt fornøyd!

salongbord

Oppgradering av møterommet
På det ene møterommet vi har, hvor vi legger opp framtidige planer og ofte et rom som også blir brukt som spiserom, har vi kjøpt inn et nytt salongbord. Det bordet som sto der ifra før av var begynt å bli ganske så slitt, og har vært modent for utskifting lenge. Så det var godt og endelig få frisket litt opp på møterommet også. Vi valgte å gå for et klassisk furubord med god plass. Vi bruker fortsatt de vanlige stolene våre, men på sikt kommer nok de også til å bli skiftet ut.

Vi skrev tidligere om oppussingen vi gjorde av selve butikklokale, og hvordan vi endte opp med å bestille alt av interiør på nettet. Det var en handel vi ble godt fornøyd med, så også denne gangen endte vi opp med å bestille bordet på internett. Det fikk vi etter et par dager sendt rett til lokalene våe. Veldig praktisk!
Så med nytt bord og god omsetning for tiden er det fint å komme på jobb. Så vi håper virkelig at denne trenden fortsetter videre.

Leave a Comment