Dekorasjon av hjemmet

Gullesen Kakkelovner er ikke lenger bare en butikk for ovner. Vi har i dag startet opp en egen avdeling for dekorasjon av hjemmet.

Dette er en nisje som vi lenge har hatt stor interesse for som hobby. Derfor gleder vi oss til å dele denne lidenskapen med alle kundene i butikken.

Stort utvalg
Vi har tatt inn et stort parti med pyntegjenstander og andre dekorative produkter for hjemmet. Markedet for denne nisjen har bare økt de siste årene. Gullesen Kakkelovner går derfor inn i markedet med stor tro på at vi kan finne vår plass. Mange av de som kjøper våre ovner er uansett svært interessert i interiør. Dette innebærer at de er den perfekte målgruppen for den siste satsningen vår. Forhåpentligvis vil disse raskt fatte interesse for mange av de nye produktene vi har tatt inn.

Markedsføring
Markedsføring er avgjørende for å lykkes innenfor en hver form for salgsvirksomhet. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre en omfattende kampanje i sosiale medier. Dette er etter vår oppfatning den mest effektive formen for reklame i dagens samfunn. Her treffer vi forhåpentligvis både yngre og eldre nye kunder.

Utstillingen av dekorasjonsprodukter har fått et eget hjørne i butikken. Dette innebærer at alt er svært synlig for alle som kommer innom vårt lokale. Om du har interesse for interiør og dekorasjon så bør du stikke innom for å se nærmere på utvalget. Vi er alltid behjelpelig med å svare på spørsmål om de ulike produktene.

Leave a Comment